despre cei ce ne enervează

SONY DSC

mâine când mă trezesc

să plouă, să tune și să fulgere

pe la zece, sâmbătă.

în mirosurile de ceață de pe fereastră

și gustul ploii,

mic dejun.

Am impresia că la un moment dat, scrisul ăsta mă va da de gol. Sau mă va bârfi imediat cu altcineva și va spune totul despre mine. Mă face să scot din mine ceva, ca oamenii să vadă repede și să comenteze. Mă face să îl pocnesc, dar apoi îmi trece. E nesimțit, nu am ce zice… dar e fain în același timp. Așa cum îmi place mie. Artist, profund, ironic, naiv, enervant, extrem de deștept, nesigur pe el, provocator, interesant. Și ploios. Și filosof! Hai că-i ajunge.

Dupaia mă enervez că e gălăgie sub saltea, așa cu noaptea-n cap. Gânduri de doi lei, înalte 6f977ac3f502a18da2bf2b5526898125ca brazii ce nu se potolesc până nu le joc în picioare. Și bineînțeles, între violetul norilor și albastrul norilor, gândul meu continuă să se miște într-una.

Mă enervez constant când mi se pun întrebări inutile, fără sens care mă obligă să răspund din bun simț, fără să pară că m-aș fi enervat . Și acum mă enervez că mi se blochează laptopul de îmi vine să-l trântesc. De exemplu, și azi puteam să mă enervez când am văzut atâta soare. Dar m-am abținut când a început să se înnoreze. Mai ales mă enervez când oamenii mă întreabă lucruri pe care nu-i interesează și eu mă apuc să le răspund cu sinceritate. Nervii mă apucă când trebuie să mă ascund în spatele ploii și după tot felul de reacții ale vremii.

Oamenii enervanți nu sunt reci sau distanți, ei sunt chiar interesanți prin modul în care te enervează, sau te scot din sărite. „E ciudat! uneori nu poți iubi un creier cum te poți atașa de o inimă.”

Așa, la miezul nopții

mi-am ținut de urât.

pentru că nicio dimineață nu ne mai prinde împreună,

20742e390ecd433dbfa09082372a07b0eu dorm, tu mergi la examen

într-o zi de sâmbătă.

sfârșitul nervilor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s